INFO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lindur ne Kavaje me 1987. Shkollen fillore dhe ate 8-vjecare e perfundoi tek shkolla ‘Rilindja’. Shkollen e Mesme e perfundoi tek Medreseja H. Ali Korça. U diplomua ne degen sisteme kompjuterike tek Universiteti i Sakarya -s. Gjate kesaj kohe ka punuar tek İT  e universitetit si mirembajtes i laboratoreve te informatikes dhe pastaj kaloi tek departamenti i menaxhimit te rrjetit dhe serverave. Pas diplomimit filloi te punoje tek firma GÜNEŞ SÜT GIDA SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. Prej dy vjetesh merret me menaxhimin e rrjetit dhe serverave, pergjegjes per backup-et dhe sigurine e database-it. Ne te njejten kohe vazhdon masterin ne degen Sistemet İT.

  • Virtualization (VMware & Citrix)
  • Instalimi i serverave Windows dhe konfigurime
  • Instalimi i serverave Linux dhe konfigurime
  • Planifikim dhe mirembajtje e rrjetit
  • Instalimi i databaseve, konfigurasion, mirembajtje dhe backup
  • Ndertimet e Bash Script-eve
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2015. Created by FQarri